"The Peacemaker"

peacemaker.jpg

Olipa kerran mies, joka piti viihde-elektroniikasta. Mies piti siitä niin paljon, että erilaisia laitteita oli kertynyt olohuoneeseen jo melkoinen määrä. Samassa taloudessa asui myös rouva. Rouva ei pitänyt viihde-elektroniikasta. Erityisen vähän rouva piti niistä neljästä kaukosäätimestä, joista kaksi näytti samalta mutta ei toiminut samalla tavalla, ja siitä miten vaikeaa pelkkä television katselu oli.

Olihan laitteiden käyttäminen miehenkin mielestä toisinaan haastavaa, rouvan mielestä erittäin haastavaa. Ensin television kaukosäätimellä TV päälle, sitten vahvistimen kaukosäätimellä vahvistimeen virrat, sitten digiboksi omalla kaukosäätimellään päälle ja sen jälkeen vahvistin vielä oikealle lähteelle. Sitten pitäisi vielä jostain säätää äänenvoimakkuutta ja vaihtaa kanavia eri kaukosäätimellä.

Ratkaisu ongelmaan oli helppo: The Peacemaker - Yleiskaukosäädin. 

Itse laite ei monta kymppiä maksa, eikä sen käyttöönottokaan kauaa kestänyt. Sillä voidaan ohjata kaikkia olohuoneen viihdelaitteita, ja mikä parasta, siinä on ohjelmoitavat toimintonäppäimet.

Kaukosäätimestä kun painaa esimerkiksi "Katso TV:tä"-painiketta niin TV menee päälle oikealla tuloasetuksella, vahvistin käynnistyy ja menee oikealle asetukselle ja digiboksi käynnistyy. Kanavia vaihdetaan ja äänenvoimakkuutta säädetään samalla kaukosäätimellä.

Olipa kerran kotitalous, jossa oli paljon viihde-elektroniikkaa ja yleiskaukosäädin. Siellä oli tosi tyytyväisiä asiakkaita.

 

Jätä alle yhteystietosi jos tahdot kuulla lisää The Peacemakerista.